Avtalevilkår Rawbike

Rawbike selger via internett til privatpersoner og bedrifter. Ved salg og eksport tar vi betalt for fraktkostnader med mindre annet er avtalt. Vi tar forbehold om eventuelle feil i vareinformasjonen og forbeholder oss retten til prisendringer uten forvarsel. Varer bestilles via www.rawbike.se med informasjonen som skal oppgis i henhold til bestillingsskjemaene som er tilgjengelige på nettsiden. En ufullstendig bestilling, det vil si manglende informasjon, er ikke en godkjent bestilling. Rawbike inngår kun avtaler med personer som er myndige, over 18 år.

Priser/fraktkostnader

Alle priser på nettsiden inkluderer mva. Det er vårt mål at prisene skal holdes uendret i løpet av året. Vi forbeholder oss retten til å justere prisene dersom valutakurser, importregler eller andre forhold skulle endre seg. Vi forbeholder oss retten til en vanlig kredittsjekk ved kjøp mot faktura. Ved ikke-godkjent kredittsjekk eller levering til annen adresse enn folkeregistreringsadressen, vil varen bli sendt etterkrav. I dette tilfellet tilkommer et ekstra gebyr på SEK 450 (speditørsgebyr for kontanthåndtering).

Leveranse

Ved bestilling av varer på lager i hverdager sendes varene fra vårt lager på tirsdager og torsdager og forventes å ankomme 2-4 virkedager senere. Leveringstidene er forventede leveringstider og vi garanterer ikke at varene kommer innen spesifisert antall virkedager da uforutsette forsinkelser kan oppstå. Leveringsproblemer som vi er klar over vil du få informasjon om så lenge du har lagt igjen en e-postadresse vi kan kontakte deg på. Ved omfattende forsinkelser som Rawbike kan påvirke, har Kunden rett til å heve kjøpet. Eventuelt forskudd betales tilbake innen 30 dager i tilfeller hvor forbrukeren hever kjøpet på gyldig grunnlag. Full returrett gjelder for forbrukere (ikke bedriftskunder) innen fjorten dager fra leveringsdato, forutsatt at varen er i ny stand og pakket i fullstendig originalemballasje. Returadresse: Båtbyggargatan 120 70 Stockholm. Returkostnader betales av RAWBIKE dersom originalemballasjen gjenstår

Som regel

Garantier som gis gjelder kun i landet der kunden kjøpte produktet og kun for produkter som kunden har kjøpt for eget bruk.

Kvittering

Garantier som gis er kun gyldige ved fremvisning av gyldig kvittering og dersom regelmessig betjening har funnet sted minst en gang i året.

Angrerett

Angreretten gjelder for privatpersoner (ikke bedrifter) og kun når varen returneres i vesentlig uendret stand innen 14 dager fra leveringsdato. Kunden har rett til å åpne emballasjen og undersøke produktet. Varen må imidlertid pakkes om med all original emballasje. Kunden må ordne frakt til oppgitt returadresse. Eventuelle forskudd betales tilbake innen 30 dager i tilfeller hvor forbrukeren gyldig har hevet kjøpet. Returadresse: Se levering ovenfor.

Leveringsgaranti

Rawbike garanterer at det leverte produktet i alle vesentlige henseender samsvarer med publiserte spesifikasjoner og kundens bestilling og at produktet er fritt for fabrikasjonsfeil eller andre feil ved levering.

Ved leveringsskade

Kunden plikter å kontrollere at produktet ikke har skader ved levering. Dersom Kunden oppdager skader på emballasjen under levering, skal det gis melding direkte til transportør eller utleveringssted slik at garantien for leveringsskader gjelder. Meldingen må da umiddelbart sendes til Rawbike senest innen to dager etter levering.

Ved feil levering

Kunden plikter ved mottak av levering å kontrollere at den leverte varen stemmer overens med bestillingen. Feil levering betyr feil farge, feil modell osv. Feil under levering skal meldes til Rawbike innen rimelig tid, dog senest innen 7 dager. Ved feillevering har Rawbike rett til å gi Kunden en ny vare. Rawbike er ansvarlig for kostnadene ved å returnere den feilleverte varen ved feillevering. Produktet skal da være pakket i originalemballasje og ubrukt. Kontakt Rawbike for returfraktseddel på support@rawbike.se

Garanti inkluderer

Alle mopeder kommer med 2 års garanti.
Garantien utvides ikke ved utskifting av deler.
Garantien inkluderer at Rawbike sender de reservedelene som trengs for at Kunden skal kunne bytte delene på egen hånd eller etter avtale med et verksted på egnet sted.
En reservedel trenger ikke å være ny, men må være i god stand og minst likeverdig med den erstattede delen.
Garantien dekker ikke, kjede, vaiere, dekk, slanger, skjermer, kjedebeskyttere. Normal tuning eller justeringshandlinger som justering av gir og bremser, eikerspenning, etterstramming av løse skruer og muttere, normal slitasje regnes ikke som feil.
Garantien dekker ikke feil som har oppstått pga for eksempel feil montering, bruk, fuktighet, slitasje, modifikasjon av rammen eller det elektriske systemet, dårlig vedlikehold/pleie, overbelastning eller ekstern påvirkning.
Gidde garantier dekker ikke erstatning for direkte eller indirekte skade påført Kunden pga håndteringsfeil
Garantien omfatter ikke kompensasjon til Kunden for montering/eller annen ulempe i form av kostnader eller arbeid som Kunden måtte reparere/reparere mopeden.
Garantien dekker heller ikke feil som er irrelevant for mopedens funksjon og bruk. MERK FØLGENDE! Husk å kjøre den med forsiktighet. Sterke støt som fortauskanter, ujevnheter eller ujevnt underlag kan skade mopeden hvis du kjører uforsvarlig. Gjentatt kjøring i høy hastighet over kanter og ujevnheter kan svekke rammen.

Garantien dekker ikke

Endring av det elektriske anlegget
Garantien dekker ikke feil som har oppstått pga for eksempel feil montering, bruk, fuktighet, slitasje, modifikasjon av rammen eller det elektriske systemet, dårlig vedlikehold/pleie, overbelastning eller ekstern påvirkning.
Garantien dekker ikke, kjede, vaiere, dekk, slanger, skjermer, kjedebeskyttere. Normal tuning eller justeringshandlinger som justering av gir og bremser, eikerspenning, etterstramming av løse skruer og muttere, normal slitasje regnes ikke som feil.
Når du endrer innstillinger for å tune kjøretøyet, mister kunden garantien på de berørte delene.

Trim kjøretøyet

Justering av kjøretøyet (får kjøretøyet til å gå raskere) fører til økt slitasje på motoren og drivverket. Hvis kunden velger å gjøre denne endringen, er det deres ansvar og dekkes ikke av garantien.

Andre garantibetingelser

Datoen på kvitteringen/fakturaen gjelder som kjøpsdato. Dersom Kunden ikke klager innen garantiperioden, mister Kunden retten til å påberope seg garantien. Ved skade eller andre mangler ved produktet plikter Kunden umiddelbart å begrense ytterligere skader som kan oppstå som følge av fortsatt bruk. Dersom Kunden påberoper seg garantiene, eier Rawbike i henhold til vilkårene her i retten til å utbedre feilene. I tilfelle Rawbike ikke klarer å rette opp feilene innen 60 dager, må Kunden avtale med Rawbike et passende oppgjør. Slikt oppgjør overstiger aldri det beløpet Kunden har betalt for varene.

Forsikring

Mopedene selges uforsikret og det er kjøpers ansvar å tegne trafikk- og tyveriforsikring for våre mopeder (U2 500W og RAWBIKE 750W)

 

Informasjonskapsler

En informasjonskapselfil er et stykke tekst som kan plasseres i datamaskinens maskinvare med din tillatelse. Hvis du godtar dette, vil nettleseren din legge til teksten i en egen fil. Rawbike bruker informasjonskapsler for å lette analysen av trafikken på nettsidene våre ved å fortelle oss hvem som har besøkt en bestemt nettside på et bestemt tidspunkt. Du kan selv spesifisere i innstillingene for nettleseren din om du godtar at informasjonskapselfiler plasseres hos deg eller ikke. Du kan også velge å slette informasjonskapselfiler som er plassert hos deg når som helst.

Sikkerhet

Rawbike beskytter dine personopplysninger gjennom tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. For å forhindre uautorisert tilgang og for nøyaktigheten av informasjon, bruker vi enveiskryptering når sensitiv informasjon, for eksempel informasjon om kredittkortnummer, behandles. Vår betalingspartner oppfyller sikkerhetskravene til PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som er en global samlebetegnelse for obligatoriske datasikkerhetsstandarder for håndtering av kortinformasjon, utviklet av betalingskortindustrien. Standarden gjelder for alle som driver med betalingstransaksjoner for debetkort og kredittkort. Tilgang til din egen konto på Rawbike krever et personlig passord. Du er ansvarlig for å holde passordet ditt trygt slik at ingen uvedkommende kan få tilgang til det Abonner på vårt nyhetsbrev for tilbud, nyheter og arrangementer.